MUZIEKMOBIEL BABY

ONLINE KOPEN

MUZIEKMOBIEL VOOR BABY´S


Baby’s,wat zijn ze schattig als ze in bed liggen of door de box heen rollen. Elk detail valt op en is een prikkel voor ze. Wat ons al niet meer opvalt, is voor hun enorm interessant. Juist daarom is een muziekmobiel voor baby’s ook een uitkomst. Prikkel de nieuwsgierigheid van je baby met felle kleurtjes, bewegende onderdelen en prikkelende melodietjes. Muziekmobielen voor baby’s zijn er in alle soorten en maten. Op deze pagina hebben we een aantal van de leukste muziekmobielen voor baby’s verzameld. Verschillende merken komen voorbij. Maak zelf een keuze qua stijl en vormgeving. Hoe leuk is het om je baby te zien spelen met het muziekmobiel van jouw keuze? Kijk hieronder voor het overzicht.

Muziekmobiel voor je baby met walvissen vanaf €58,25

Wat een schattige muziekmobiel is dit. Met ijsberen en walvissen straalt deze muziekmobiel rust uit voor jou en je baby. Ook leuk om als kraamcadeau te geven.

Prijs:  vanaf €58,25 (met gratis bezorging)

Klik hier om naar de webshop te gaan

Muziekmobiel met giraf safari van Skip Hop vanaf €91,43

Dit schattige muziekmobiel van Skip Hop neemt je baby op rustige wijze mee naar een vrolijke safari, zodat jullie met het hele gezin kunnen genieten van de vrolijke kleurtjes en een hele rustige baby.

Prijs:  vanaf €91,43 (met gratis bezorging)

 

Klik hier om naar de webshop te gaan.

Muziekmobiel voor op reis van Playgro vanaf €35,58

Dit vrolijke muziekmobiel van Playgro is ideaal om mee te nemen op reis. De felle kleurtjes (alle kleuren van de regenboog) zullen vast en zeker alle aandacht weten te trekken van je baby.

Prijs:  vanaf €35,58 (met gratis bezorging)

 

Klik hier om naar de webshop te gaan.

VOOR ALLE KINDEREN
ALLE SOORTEN
ONLINE BESTELLEN