MUZIEK- DOOSJES

ONLINE KOPEN

MUZIEKDOOSJES ONLINE KOPEN


Je hebt het vast al wel eens meegemaakt. Je baby wil maar niet gaan slapen. Je hebt al van alles geprobeerd. Je blijft maar door de kamer lopen met de kleine boef op ke arm. Eenmaal in het wiegje lijkt het rustiger te worden. Je zingt zachtjes een aantal liedjes en alles lijkt goed te komen. Totdat je besluit op te staan. Je knie knakt zachtjes en de baby begint weer te huilen: je kunt weer helemaal opnieuw beginnen. Misschien zou een muziekdoosje uitkomst kunnen bieden. Er zijn verschillende soort muziekdoosjes die je online kunt kopen. Van muziekdoosjes die er daadwerkelijk uitzien als een doosje tot muziekknuffels die rustgevende muziek maken en daarnaast ook nog eens heerlijk zacht zijn. Ideaal voor de baby om lekker naar te luisteren en stapje voor stapje dieper bij in slaap te vallen. Een leuke categorie betreffen de muziekmobielen voor baby’s die je in de box of boven het kinderbedje kunt hangen. Op deze pagina proberen we je verder te inspireren met leuke muziekdoosjes voor baby’s en andere kinderen.

Happy Horse muziekknuffel bruine (Clay) aap Mickey (40cm) vanaf €25,99

Wat een lieve muziekknuffel is deze bruine aap Mickey toch. Hoe fijn is het om te knuffelen en naar zijn melodietjes te luisteren (over de regenboog)? Ga direct naar de webshop voor meer informatie.

Prijs:  vanaf €25,99 (met gratis bezorging)

Klik hier om naar de webshop te gaan.

Trousselier roze muziekdoos Schubert Serenade vanaf €24,83

Geniet van deze stijlvolle roze muziekdoos met Schubert Serenade melodie en zweef even rustig terug in de tijd. Ga direct naar de webshop voor meer informatie.

Prijs:  vanaf €24,83 (met gratis bezorging)

Klik hier om naar de webshop te gaan.

Happy Horse muziekdoos konijn Twine vanaf €25,99

Some where over the rainbow ……. Hier word je baby vast heel rustig van.  Dit muziekale vriendje wordt een vriend voor het leven. Ga direct naar de webshop voor meer informatie.

Prijs:  vanaf €25,99 (met gratis bezorging)

Klik hier om naar de webshop te gaan.

Happy Horse muziekknuffel blauwe aap Mickey (40cm) vanaf €25,76

Wat een lieve muziekknuffel is deze blauwe aap Mickey toch. Hoe fijn is het om te knuffelen en naar zijn melodietjes te luisteren? Ga direct naar de webshop voor meer informatie.

Prijs:  vanaf €25,76 (met gratis bezorging)

Klik hier om naar de webshop te gaan.

Fehn basic muziekdoos met Schuberts wiegenlied vanaf €8,79

Deze standaard uitgevoerde muziekdoos zorgt ervoor dat je kindje in slaap valt op de melodie van Schuberts wiegenlied. Ga direct naar de webshop voor meer informatie.

Prijs:  vanaf €8,79 (met gratis bezorging vanaf €20)

Klik hier om naar de webshop te gaan.

VOOR ALLE KINDEREN
ALLE SOORTEN
ONLINE BESTELLEN