HAPPY HORSE

ONLINE AANBIEDINGEN

HAPPY HORSE ONLINE AANBIEDINGEN


Super populair zijn ze, de knuffels van de happy horse collectie. Stuk voor stuk zijn ze heerlijk zacht en uitermate knuffelbaar. Net als elke baby is elke knuffel ook weer anders. Zo heeft elke knuffel heeft een eigen naam en persoonlijkheid.Hoe leuk is het om ook jouw baby te verwennen met een stijlvolle happy horse knuffel die qua kleur, grootte en persoonlijkheid past bij hem of haar? Laat je nu inspireren met onderstaande happy horse aanbiedingen. Twee ander zachte knuffels die super populair zijn en misschien ook een leuk alternatief zouden kunnen zijn, zijn de Charizard knuffel en de Eevee knuffels van Pokémon.

Happy Horse muziekknuffel blauwe aap Mickey (40cm) vanaf €19,54

Wat een lieve muziekknuffel is deze blauwe aap Mickey toch. Hoe fijn is het om te knuffelen en naar zijn melodietjes te luisteren? Ga direct naar de webshop voor meer informatie.

Prijs:  vanaf €19,54

Klik hier om naar de webshop te gaan

Happy Horse knuffeldoekje roze aap Mickey (28 cm) vanaf €11,99

Snoezeliger dan dit kan eigenlijk niet. Het roze knuffeldoekje van Happy Horse aapje Mickey. Dit is zonder twijfel een ideaal kraamcadeau om te geven. . Ga direct naar de webshop voor meer informatie.

Prijs:  vanaf €11,99

Klik hier om naar de webshop te gaan

Happy Horse konijn Twine knuffeldoekje 20 cm vanaf €12,99

Tijd om te knuffelen met je eigen superschattige Happy Horse knijntje Twine (knuffeldoekje). Ga direct naar de webshop voor meer informatie.

Prijs:  vanaf €12,99

meer informatie

Happy Horse haas Richie knuffel 17340 ivoorkleurig vanaf €13,99

Hier heb je de lieve haas Richie, een gerespecteerd lid van het Happy Horse gezin. Ga direct naar de webshop voor meer informatie.

Prijs:  vanaf €13,99 

meer informatie

Happy Horse muziekknuffel bruine (Clay) aap Mickey (40cm) vanaf €22,99

Wat een lieve muziekknuffel is deze bruine aap Mickey toch. Hoe fijn is het om te knuffelen en naar zijn melodietjes te luisteren (over de regenboog)? Ga direct naar de webshop voor meer informatie.

Prijs:  vanaf €22,99

Klik hier om naar de webshop te gaan

Happy Horse knuffel Lagoon blauwe aap Mickey (32 cm) vanaf €14,99

Met deze knuffel is het altijd knuffeltijd. Mickey de blauwe aap heeft heerlijk zachte armen om fijn bij in slaap te vallen.  Ga direct naar de webshop voor meer informatie.

Prijs:  vanaf €14,99

Klik hier om naar de webshop te gaan

Happy Horse konijn Twine knuffel grijs vanaf €12,99

Met dit grijze Twine konijn knuffel maak je elk baby blij. Geniet van deze telg uit de zachte Happy Horse familie. Ga direct naar de webshop voor meer informatie.

Prijs:  vanaf €12,99 

meer informatie

VOOR ALLE KINDEREN
ALLE SOORTEN
ONLINE BESTELLEN